nezadáno
ne

Prodej komerčního objektu, pozemek 5574 m2

Sokolovská, Bučovice, okres Vyškov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Prodejní cena + DPH

Nabízíme k prodeji komerční objekt v průmyslovém areálu, stojící na pozemku o výměře 5 574 m², v části obce Bučovice okres Vyškov. Tento objekt je ideální pro podnikání v různých odvětvích.
Průmyslový objekt je postavený ze smíšeného (železobetonová konstrukce + cihla) stavebního materiálu, má jedno podlaží a je celý podsklepený. Sklepní prostory disponují velkou místností, která sloužila jako sklad hořlavin a dalšími menšími sklady, velkou výhodou je nákladní výtah a rampa. Přízemní budova nabízí dostatek prostoru pro vaše podnikání. V minulosti celý areál sloužil k výrobě a skladování nábytku a následně byl rozprodán. Současný majitel využíval objekt, jako dílnu k opravám vrtných strojů a pozemek k parkování techniky k nim potřebné. Nemovitost vyžaduje rekonstrukci. Zastavěná plocha objektu činí 619m² . Areál je oplocený . Příjezdová cesta panelová.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro své podnikání ve strategické lokalitě. Nechte se okouzlit potenciálem tohoto průmyslového areálu a přeměňte své podnikatelské sny v realitu. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 500 000 Kč
ID inzerátu: 7928823
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19406
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Sokolovská, Bučovice, okres Vyškov
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 5574 m2
Užitná: 1100 m2
Zastavěná: 619 m2
typ: smíšený