nezadáno
ne

Pronájem bytu 4+kk, 180 m2

U Zvonařky, Praha, Vinohrady, Praha 2

44 900 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena: 44 900,- Kč + poplatky 10 000,- Kč/měsíčně, převod elektřiny, plynu na nájemce plus internet. Požadovaná jistota (kauce) činí dva měsíční nájmy.

Pronájem bytu 4+kk o velikosti 130m2 s terasou a garážovým stáním ulice U Zvonařky, Praha 2-Vinohrady Rezidenci Zvonařka Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem luxusního bytu 4+kk, ve 6NP. patře vyhledávané novostavby s recepcí a ostrahou, na Vinohradech, v Rezidenci Zvonařka.Byt s výhledem na Prahu. Komplex je zajištěn bezpečnostní službou, k dispozici recepce 24/7, bazén i zahrada, přístupná pouze pro rezidenty. U bazénu letní terasa s lehátky. Součástí komplexu je hotel Le Palais, který kromě kvalitní restaurace, nabízí i welness cetrum. Žádaná poloha přímo uprostřed Vinohrad, mezi parky Folimanka a Gröbovka, s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Stanice metra I. P. Pavlova je v pěší dostupnosti. V okolí je množství restaurací, vináren, barů a obchodů s lokálními i zahraničními potravinami. Cena: 44 900,- Kč + poplatky 10 000,- Kč/měsíčně, převod elektřiny, plynu na nájemce plus internet. Požadovaná jistota (kauce) činí dva měsíční nájmy. Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 44 900 Kč
Poznámka k ceně: cena: 44 900,- kč + poplatky 10 000,- kč/měsíčně, převod elektřiny, plynu na nájemce plus internet. požadovaná jistota (kauce) činí dva měsíční nájmy.
ID inzerátu: 7928474
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19371
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: U Zvonařky, Praha, Vinohrady, Praha 2
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Vyšší cena, 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 180 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 6. podlaží
Terasa: ano
Sklep: ano
Balkon: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí