nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 37 m2

Peškova, Ústí nad Labem, Mojžíř, okres Ústí nad Labem

Inzerát je starší než 6 měsíců!

899 999 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Vítejte v oáze klidu a přírodního pohodlí! Představujeme vám krásný byt 1+1 v klidné lokalitě Ústí, Neštěmice, obklopeném nádhernou přírodou a zelení. Tento útulný družstevní byt o ploše 37 m2 se nachází na 8. patře moderní devítipodlažní panelové budovy.

Co dělá tento byt zvlášť atraktivním? Okolí je opravdu krásné! Rozkládá se v krásné přírodě s hojnou zelení, což vám přinese klid a relaxaci každý den. Byt se nachází na řadovém sídlišti, kde najdete veškerou potřebnou infrastrukturu a komfort moderního života.

Užijte si relaxaci a krásné výhledy z lodžie, kterou tento byt nabízí. S výtahem je každodenní pohyb snadný a bezstarostný.

Tento skvělý byt je připraven k okamžitému nastěhování, ať už hledáte své první vlastní útočiště nebo útulné místo pro odpočinek. Najdete zde veškeré potřebné vybavení a služby v docházkové vzdálenosti.

Technické vybavení je kompletní - disponujete telefonem, internetem, satelitem, kabelovou televizí a kabelovými rozvody, abyste byli vždy propojeni se světem. Doprava je velmi pohodlná díky blízkosti vlakové, dálniční a silniční sítě, a samozřejmě nechybí ani městská hromadná doprava.

S dálkovým vodovodem, elektřinou 230V, plynovodem a veřejnou kanalizací nemusíte řešit žádné technické detaily. Topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem, takže se nemusíte bát chladnějších dnů.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost vlastnit byt v tak klidné lokalitě! Kontaktujte nás a rádi Vás provedeme osobní prohlídkou tohoto jedinečného bytu.

S financováním vám rád pomůže můj kolega Martin Homolka +420 721 822 687. V případě zájmu neváhejte a ihned volejte pro více informací! :-)

Celkem: 899 999 Kč
ID inzerátu: 7928259
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Peškova, Ústí nad Labem, Mojžíř, okres Ústí nad Labem
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 37 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 7. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano