nezadáno
ne

Prodej zemědělského objektu, 200 m2

Vysoká, okres Svitavy

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 250 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právních služeb a odměny RK

Pozor - Pouze dnes nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům na obrovském pozemku v malebné obci Vysoká v okrese Svitavy. Může to být právě to, co jste pokaždé snili o vlastním domě.
Představte si, jak si užíváte klidné letní večery v prostorné zahradě svého nového domu, daleko od hluku města. Tentokrát se nejedná jen o nějaký obyčejný dům. Tento bývalý statek nabízí nejen unikátní historickou atmosféru, ale také obrovský pozemek o rozloze 2033m2, který je ideální pro chov hospodářských zvířat. Navíc zastavěná plocha 399m2 dává novému vlastníkovi možnost upravit si dům přesně podle svých představ.
Dům je k dispozici ke kompletní rekonstrukci, což znamená, že máte jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ. V domě je přívod elektřiny a vody z obecního vodovodu, takže nebudete muset řešit tyto základní potřeby.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost vytvořit si domov svých snů v klidném a přírodním prostředí. Získejte svůj vlastní kousek ráje na zemi v obci Vysoká. Kontaktujte nás ještě dnes a zažijte, jaké je to vlastnit dům, který je úplně v souladu s vašimi životními cíli a představami.

Celkem: 1 250 000 Kč
ID inzerátu: 7928074
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19318
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Vysoká, okres Svitavy
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Zemědělství
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 200 m2
Zastavěná: 399 m2
Pozemku: 2432 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový