nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 38 m2

Sadová, Nový Bor, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 349 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní nabídku bytu 2+KK po celkové kompletní rekonstrukci o velikosti 38 m v Novém Boru, ulice Sadová. Byt je v osobním vlastnictví. Nachází se ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. V bytě probíhá rozsáhlá rekonstrukce - nové elektrorozvody dle směrnic EU, voda v plastu, nové omítky, zděná koupelna se sprchovým koutem. Podlahy vylité nivelační stěrkou a položeno nové kvalitní PVC ve stejném dekoru, moderní interiérové dveře a zárubně. Byt bude hotov koncem Října.

Dispozice a vybavení: vstupní chodba oddělena příčkou a dveřmi, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, zděná koupelna se sprchovým koutem, závěsná skřínka s umyvadlem, závěsné WC. Nová moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěným spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická deska a myčka na nádobí. Komfort a příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě.

Dům je po celkové revitalizaci- fasáda, nové stoupačky, nová plastová okna, výtah. K bytu náleží sklep. Dům velmi dobře hospodaří, nízké náklady na bydlení 1900,-/měsíc.

Pokud hledáte nadstandartní bydlení v klidné části a chcete mít možnost relaxu, tak tento byt to vše splňuje. Před domem se nachází prostorný park, s krásným výhledem do zeleně, kde jsou lavičky k posezení a také dětské hřiště. Za domem se nachází už jen výhled na zahrádky. Okolí domu je velmi udržované. Klidný a čistý vchod se slušným sousedy. Velkou výhodou je lokalita bytu, která je v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, ale zároveň na okraji města. V docházkové vzdálenosti - škola, školka, nákupní možnosti, autobusové nádraží, MHD, lékař a jiné. Dostatek parkovacích míst. Velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních obcí a měst. Doporučuji také, jako investici. Mohu Vám zajistit pronájem tohoto bytu s čistým ziskem 12 000,-/měsíčně. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat, výhodné financování zajistíme. Ev. číslo: 25698.

Celkem: 2 349 000 Kč
ID inzerátu: 7927849
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25698
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Sadová, Nový Bor, okres Česká Lípa
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 38 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: 3. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Výtah: ano
Sklep: ano
Internet: ano