nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 214 m2

Kodetka Okružní, Hlincová Hora, okres České Budějovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právního servisu, včetně provize RK

Jestli hledáte opravdu velký rodinný dům, které se dnes už jen tak nestaví, tak se koukejte dál a nenechte si ho ujít. Celý dům, který nabízí spoustu prostoru a pohodlí pro vaši rodinu. Dům se nachází v klidné a žádané lokalitě na Hlincové hoře, v blízkosti lesa a přírody. Dům byl postaven v roce 2005 a má šest pokojů a dvě koupelny. Celková obytná plocha je neuvěřitelných 214,5 metrů čtverečních, což je více než dvojnásobek průměrného rodinného domu v České republice. K tomu ještě připočtěte samostatnou garáž o velikosti 23,5 metrů čtverečních, kde můžete bezpečně zaparkovat své auto nebo uskladnit své věci.

Dům je dispozičně velmi dobře řešený a umožňuje každému členovi rodiny mít svůj soukromý prostor. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, které tvoří jeden velký a světlý prostor o velikosti 52 metrů čtverečních. Zde si můžete užívat společné chvíle s rodinou nebo přáteli, sledovat televizi nebo si zatopit v krbu. Z obývacího pokoje je také přístup na terasu a do zahrady, kde si můžete vychutnat slunečné dny nebo si zahrát s dětmi. V přízemí se také nachází jedna ložnice, kterou můžete využít jako hostinský pokoj nebo pracovnu. Dále zde najdete koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatnou toaletu, šatnu, schodišťovou halu a zádveří.

V patře se nachází další čtyři ložnice, které jsou všechny velké a útulné. Dvě z nich mají dokonce 27 metrů čtverečních, což je skoro jako malý byt. Další ložnice má 18 metrů čtverečních a poslední 14 metrů čtverečních. V patře se také nachází druhá koupelna s vanou a samostatná toaleta. V patře je hala, která může fungovat jako galerka nebo odpočinková zóna.
Pozemek, na kterém se dům nachází, má celkem 801 metrů čtverečních. Z toho je 156 metrů čtverečních zastavěno domem a garáží a zbytek tvoří zahrada o velikosti 645 metrů čtverečních. Zahrada je oplocená a nabízí naprosté soukromí od sousedních domů. Zahrada je také plná možností pro vaši kreativitu a fantazii. Můžete si zde vybudovat venkovní posezení, bazén, houpačku nebo cokoli jiného, co byste si přáli.

Tento dům je opravdu jedinečná příležitost pro ty, kteří hledají velký a komfortní rodinný dům v krásné a klidné lokalitě. Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těším se na vás." Ev. číslo: 30876.

Celkem: 12 500 000 Kč
ID inzerátu: 7927702
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30876
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Kodetka Okružní, Hlincová Hora, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 214 m2
Užitná: 214 m2
Zastavěná: 156 m2
Pozemku: 801 m2
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Rok výstavby: 2005
Terasa: ano
Garáž: ano