nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 83 m2

7 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk ve 4.NP rozestavěného bytového domu s výtahem, na východním okraji okresního města Nymburk. K bytu s obytnou plochou 83,7 m2 náleží 2x terasa (7,2 a 6,2 m2), balkon (2,9 m2) a sklepní kóje. K bytu lze přikoupit garážové stání.
Výstavba Rezidence Babín, jak je celý projekt nazván, probíhá ve 4 etapách. Námi nabízený byt je součástí etapy č. 3 s plánovaným dokončením do konce roku a předáním v průběhu měsíce února 2024. Ve stávající fázi výstavby je stále možné zrealizovat tzv. klientské změny.
Celá výstavba probíhá s velkým důrazem na kvalitu práce a s použitím kvalitních a nadstandardních materiálů, na jednom z nejatraktivnějších míst Nymburka v prostředí lesů lemujících nedaleký tok Labe.
Lokalita s velmi dobrou dopravní dostupností (východní okraj Prahy cca 30 min.), ve městě veškerá občanská vybavenost. V okolí dětská i sportovní hřiště, škola i školka cca 15 minut volnou chůzí.
Koupi lze realizovat za pomoci hypotečního úvěru, který pro vás zdarma zajistíme. Více informací u makléře, neváhejte mne kdykoliv kontaktovat. ID nabídky: N1990


Celkem: 7 950 000 Kč
ID inzerátu: 7927263
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N1990
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 83 m2
Užitná: 83 m2
Druh kontraktu: bez smlouvy
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Výtah: ano
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí