nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 240 m2

Žleby, okres Kutná Hora

7 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Žleby, dispozičně řešen jako 3+1/ balkon, terasa, garáž. Zastavěná plocha pozemku je 124 m2, zahrada je 659 m2.

Dům je postaven v roce 2015, je zděný, zateplený a prošel v roce 2022 částečnou rekonstrukcí (tepelné čerpadlo vzduch x voda, nový rozvod vody, drobné opravy). Nemovitost je napojena na kanalizaci i obecní vodovod, elektřina 220V i 380V, ohřev vody – Dražice 125l. Vytápění je možné několika způsoby a to buď tepelným čerpadlem, elektrokotlem, nebo kotlem na tuhá paliva, okna jsou plastová – trojskla, střecha je plechová – titanzinek, vhodný pro případné fotovoltaické panely.

Při vstupu do domu se dostanete do předsíně, z té pak do prostorné kuchyně a po pravé straně do obývacího pokoje (v případě potřeby je tento pokoj klimatizován). Za kuchyní jsou dva samostatné pokoje (z jednoho z pokojů je výhled na zámek Žleby) a koupelna se sprchovým koutem a WC. Dům je velice prosvětlen a vkusně zařízen. U vchodu do domu je prostorná terasa s posezením, venkovní kuchyňkou, grilem a udírnou. Součástí nemovitosti je garáž s montážní jámou, kotelna, dílna a jedna místnost pro uskladnění např. cyklistických kol, lyží, apod. Vjezd na pozemek je ulehčen elektrickou pojezdovou bránou na dálkové ovládání a vjezd do garáže sekčními vraty též na dálkové ovládání. Náklady na dům jsou cca 4.700,-Kč za elektřinu, 700,-Kč/osoba ročně za odpad; vodné, stočné cca 64,39Kč/m3.

Ve Žlebech je městská doprava, železniční nádraží směr Čáslav, Třemošnice, je zde po okolí spousta zajímavých míst, např. Zámek Žleby, vodopád v zámeckém parku apod. Jedná se o velmi klidnou a žádanou lokalitu. PENB není znám, proto uvádíme „G“. Cena nemovitosti celkem 7.900.000,-Kč včetně provize a právního servisu.

Celkem: 7 900 000 Kč
ID inzerátu: 7926374
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Žleby, okres Kutná Hora
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Obytná: 240 m2
Užitná: 240 m2
Zastavěná: 124 m2
Pozemku: 783 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Dostupnost pozemku: Vlak
Rok rekonstrukce: 2022
Voda: ano
Kanalizace: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí

Hodnotit makléře

0 %
( 0 Hodnotilo )

Lenka Hrdličková
ulice Havírna 4137, 28163 Černé Voděrady - část obce Černé Voděrady
Více o společnosti

Další nabídky realitní kanceláře