nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 86 m2

S. K. Neumanna, Bílovice nad Svitavou, okres Brno-venkov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 290 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

Hledáte byt umístěný v atraktivní, klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností do centra Brna? Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný podkrovní cihlový zrekonstruovaný byt 3+kk s celkovou obytnou plochou 96 m2, nacházející se v klidné ulici v Bílovicích nad Svitavou, v bezprostřední blízkosti mateřské školy . Byt je situovaný ve třetím nadzemním podlaží s terasou do zahrady, s orientací na západ a východ, s možností okamžitého nastěhování. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 33m2, dětský pokoj 15 m2, ložnice13 m2, koupena s rohovou vanou a samostatné WC. Nad obývací částí je vytvořeno další patro, sloužící jako místo na spaní o velikosti 19m2. Je zde možnost přikoupení garáže.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, teplá voda elektrickým bojlerem.
Celý bytový dům má 4 bytové jednotky, je zděný v dobrém stavu, zrekonstruovaný (střecha, fasáda, společné prostory atd. ). Za domem je zahrada s pergolou o velikosti 188 m², kterou lze využít jak k příjemnému posezení, tak i zahradničení. K bytu náleží také spoluvlastnický podíl k této zahradě, který činí 67 m². Celý dům je napojen na všechny sítě, kanalizace, obecní vodu, plyn a elektřinu. Parkování je bezproblémové, možné přímo před domem.
V obci Bílovice nad Svitavou je veškerá občanská vybavenost a má výbornou dostupnost do Brna jak autem, tak i autobusem (MHD č.75 ,včetně nočních rozjezdů) nebo vlakem (10 min. na hl. nádraží Brno).
PENB: G*, ve zpracování.
Samozřejmostí je pomoc při vyřízení nejvýhodnější varianty hypotečního úvěru.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Ráda se s Vámi potkám na prohlídce, případně odpovím na Vaše otázky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 290 000 Kč
ID inzerátu: 7926282
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19132
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: S. K. Neumanna, Bílovice nad Svitavou, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 86 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 2. podlaží
Plyn: ano