nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 190 m2

Šardice, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Kupte si dům, opravte s pomocí dotace "oprav dům po babičce" až do výše 1.000.000,- Kč a bydlete ve svém! S vyřízením úvěru i dotace z programu Zelená úsporám pomůžeme!

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný cihlový dům s garáží a dvorkem v řadové zástavbě v lokalitě Klínky v obci Šardice.
RD je dvoupatrový, podsklepený s dispozicí 5+1. Plocha pozemku činí 407 m2 a PP domu je 190 m2. Za domem se nachází pozemek, který je využívaný jako zahrada.

Dispozice domu je následující: v přízemí domu se nachází kuchyně s komorou, jídelna, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. 1.NP se nachází 3 samostatné neprůchozí pokoje, jeden se vstupem na balkón. V mezipatře najdeme technickou místnost a je zde vstup na terasu s výhledem do zeleně. Ve sklepních prostorách domu je dílna, místnost dříve využívaná na skladování uhlí, prostor na výrobu vína, prádelna.
Dům je v původním, avšak udržovaném stavu.

Na domě jsou v přízemí plastová okna a vstupní dveře, v patře původní dřevěná. V ložnici a obývacím pokoji jsou na podlaze dřevěné parkety, v ostatních prostorách domu dlažba nebo koberce položené na betonové podlaze. Vytápění domu zabezpečuje plynový kotel + kotel na tuhá paliva.
Vedle domu stojí garáž, která je průchozí do dvora. Možnost parkování je i před domem.
Celý pozemek je oplocený.

Obec Šardice je vzdálena 10 km od Kyjova, 18 km od Hodonína a 51 km od Brna. V obci je veškerá občanská vybavenost (pošta, ZŠ, MŠ, restaurace, hřiště, pekárna, potraviny). Šardice jsou významnou vinařskou obcí.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. V případě zájmu o prohlídku nebo jakýchkoliv dalších informací mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na prohlídku.

Vaše realitní makléřka Marie. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 990 000 Kč
ID inzerátu: 7925835
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19059
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Šardice, okres Hodonín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 190 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Plyn: ano