nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1234 m2

Hněvčeves, okres Hradec Králové

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 250 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Pozemek nacházející se v klidné obci Hněvčeves nedaleko Hradce Králové ideální pro výstavbu rodinného domu.

Celková plocha pozemku činí 1 234 m2.

Novostavba na tomto pozemku musí splňovat podmínku zastavěnosti maximálně 40%, může mít maximálně 2 nadzemní podlaží s možností využití podkroví a střecha by měla být sedlová s minimálním sklonem 38 stupňů. Půdorys novostaveb se doporučuje řešit jako obdélnou dispozici. Pro inspiraci přikládáme do fotogalerie vizualizaci domu, která je pouze ilustrativní. Vydané stavební povolení, které platí do prosince 2024 je na již konkrétní dům, jehož projekt bude k nahlédnutí při prohlídce.

Přípojky na inženýrské sítě, vodovod a kanalizace procházejí souběžně s přilehlou komunikací, odkud je nutné vybudovat přípojky. Hlavní domovní skříň pro připojení elektřiny je také na přilehlé komunikaci. Pozemkem má vydané povolení ke zřízení nového odběrného místa platné do května 2025.

Součástí prodeje je již zmiňovaný projekt na dům, ale také plechová garáž nacházející se na pozemku pro jedno auto, vozík nebo nářadí.

Příjezdová cesta k pozemku je zajištěna.

Obec Hněvčeves leží 17 km severozápadně od Hradce Králové a leží na železniční trati Hradec Králové – Jičín. V Hněvčevsi se nachází víceúčelová sportovní hala až pro 500 návštěvníků, hostinec, ale i dětské hřiště. 2 km směrem na Jičín se nachází obec Cerekvice nad Bystřicí, kde naleznete poštu, školu, školku a větší obchody s potravinami.

Celkem: 2 250 000 Kč
ID inzerátu: 7925314
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Hněvčeves, okres Hradec Králové
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1234 m2