nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 109 m2

Dubčany, okres Olomouc

25 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + zálohy na služby a energie

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu krásný, slunný přízemní rodinný dům o celkové podlahové ploše cca 109 m2 se zahradou o výměře 826 m2 s bazénem v klidné lokalitě v obci Dubčany u Choliny. Dům sestává ze vstupní chodbičky se vstupem do technické místnosti, chodby se samostatnými vstupy do tří pokojů, koupelny, na samostatné WC a do jídelny s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou s americkou lednicí, elektrickou troubou, novou indukční varnou deskou, digestoří a myčkou. Jídelna je dále průchozí do obývacího pokoje se vstupem na krytou terasu. Předmětem pronájmu je částečně vybavený rodinný dům s možností využívat kryté parkovací stání vedle domu (bez garáže), venkovní bazén, krytou terasu a celý prostor zahrady. Vytápění domu je zajišťováno elektrickým kotlem, případně krbem v obývacím pokoji, ohřev vody elektrickým bojlerem. Dům je dále napojený na obecní vodovod a obecní kanalizaci. Dům se nachází v klidné lokalitě a veškerá občanská vybavenost je v dojezdové vzdálenosti.
Cena nájemného 25 000,- Kč/měsíc je uvedena bez záloh na energie a služby (zálohy na elektřinu jsou v současnosti nastaveny na 3 200,- Kč/měsíc)
Vratná kauce je majiteli požadována ve výši dvou měsíčních nájmů, provize RK činí jeden měsíční nájem + DPH.
Více fotografií naleznete na webových stránkách RE/MAX.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře této nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 25 000 Kč
Poznámka k ceně: + zálohy na služby a energie
ID inzerátu: 7925052
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 370745
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Dubčany, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 109 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí