nezadáno
ne

Prodej, bytový dům, Nový Bor

Třebízského, Nový Bor, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 850 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Máme tu pro Vás jedinečnou investiční příležitost v srdci Nového Boru. Nabízíme Vám prodej objektu, který je kompletně určený k rekonstrukci, ale s velkým potenciálem a mnoha možnostmi využití. Tato nemovitost je rozdělena do 21 jednotek, které jsou ideální pro investory hledající výnosné projekty.

Dispozičně je objekt rozdělen do 4 NP + 1 PP. Z toho je 10 jednotek označeno jako byt, 8 jednotek jako nebytový prostor, 2 jednotky jako garáž a 1 jednotka jako dílna. Při rekonstrukci máte úžasnou příležitost vytvořit například nájemní dům s možností následného pronajímání. Investice do bytových jednotek v této lokalitě se ukázala jako velmi atraktivní a může přinést dlouhodobý stabilní příjem. Další možností je např. vytvořit kombinaci bydlení a podnikání, kde část objektu bude sloužit pro výrobní nebo skladovací účely.

Objekt je napojen na vodovodní řád, veřejnou kanalizaci, plyn a elektrickou energii. Vytápění může být řešeno ústředním vytápěním nebo po podlažích lokálně. Celková plocha je 977 m2, z toho 1 NP má 589 m2, 2 NP má 176 m2, 3 NP má 108 m2 a 4 NP má 104 m2.

Lokalita je naprosto ideální – nachází se nedaleko centra města, což znamená snadnou dostupnost veškerých obchodů, služeb a veřejné dopravy. Územní plán tuto lokalitu jasně vymezuje jako zónu bydlení, což zajišťuje dlouhodobou perspektivu a rozvoj. Nemovitost se nachází v lokalitě, která je vymezena dle ÚP jako plochy bydlení v rodinných domech - městské a příměstské. Pro kolaudaci na bytový (nájemní dům) je potřeba změna územního plánu.

Představte si možnosti, které Vám tento objekt nabízí. Staňte se majitelem nemovitosti s vysokým potenciálem zhodnocení, a to díky různým variantám využití, které můžete naplánovat a realizovat. Buďte středem nového bydlení, pracovních prostor nebo obchodního centra – a zároveň si zajistěte dlouhodobý příjem z pronájmů.

Náš tým odborníků Vám rád pomůže s plánováním a realizací rekonstrukce. Jsme tu, abychom Vás provedli každým krokem, abyste dosáhli maximálního potenciálu této investice. Můžeme Vám poskytnout rady ohledně moderních trendů v bytovém a nebytovém segmentu, které Vám pomohou dosáhnout optimálního výsledku. Ve fotogalerii se podívejte na prostorové uspořádání jednotlivých podlaží pomocí půdorysů a díky vizualizaci si můžete udělat obrázek o budoucí možné podobě bytových jednotek.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si osobní prohlídku tohoto zajímavého objektu. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 850 000 Kč
ID inzerátu: 7925020
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7446
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Třebízského, Nový Bor, okres Česká Lípa
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 977 m2
Zastavěná: 852 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 4
Typ vytápění: Lokální plynové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano