nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 600 m2

Křimov, okres Chomutov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 870 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám prodej domu s možností podnikání a zároveň vlastního bydlení v obci Křímov u Chomutova. Nemovitost stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 1 240 m2 (zastavěná plocha 230 m2) se zahradou a parkovištěm v Krušných horách v obci Křímov u Chomutova. Objekt je připojen na obecní kanalizaci, vodovodní řad a posílenou elektropřípojkou.
Tato nemovitost nabízí zajímavou možnost podnikání na horách. Nemovitost je evidována a kolaudována jako stavba ubytovacího zařízení a lze jej tedy provozovat jako ubytovací zařízení, nebo penzion. Objekt je rozdělen na dvě části, pravé a levé křídlo. Pravé křídlo domu je vedeno jako ubytovací zařízení 5 pokojů pro hosty, včetně sociálního zařízení. Levá strana domu je nyní využívaná v přízemí jako společenská místnost, sklady, toalety pro hosty. V 1.NP. se nacházejí 4 pokoje pro hosty, v podkrovní části domu se nachází bytová jednotka o rozloze 70m2 pro majitele domu či správce. Rekonstrukce nemovitosti probíhala v letech 2006 - 2008 a to: nová střešní krytina, rozvody vody, elektřiny a odpadů, vytápění dále parkovací plocha, zahradní posezení a zahradní skladové stavby. Vjezd do dvora s možností parkování činí 180m2 a dále zahrada s posezením je o rozloze 491m2.
Vytápění domu zajišťují krbová kamna na tuhá paliva s 1 m3 výměníkem a částečně el. přímotopy. Ohřev vody je řešen elektrickými bojlery. Obec Křímov leží nad městem Chomutov v nadmořské výšce 725 metrů směrem na Horu Svatého Šebestiána v Krušných horách. Dobrá dostupnost do Chomutova. Na tuto nemovitost nelze čerpat úvěr/hypotéku na vlastní bydlení. Další informace, nezávazné prohlídky domu Vám rádi poskytneme. Neváhejte nás kontaktovat pro osobní jednání.

Celkem: 5 870 000 Kč
ID inzerátu: 7924655
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 5828
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Křimov, okres Chomutov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Obytná: 600 m2
Užitná: 600 m2
Zastavěná: 230 m2
Pozemku: 1240 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Sklep: ano