nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, obec Seninka, okres Vsetín

Seninka, okres Vsetín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

Včetně provize, právního servisu,

Nabízíme vám rodinný dům o dispozici 4+kk. Dům je po kompletní rekonstrukci s pozemkem o výměře 1420m2 v okrajové části obci Seninka.
Rodinný dům prošel rekonstrukcí. Nová elektřina, topení, voda, omítky, zateplení střechy, podlahová krytina. Projektová dokumentace k dispozici.
1.NP prošlo kompletní rekonstrukcí. Elektřina, voda, topení, odpady, omítky, podlahy.
Dispozice: vstup - předsíň, kotelna + prádelna, menší obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem. V kuchyni se nachází nová kuchyňská linka. Dále vstup do ložnice s novou plovoucí podlahou. V pokoji je možnost napojení na kamna. Na patře se nachází kompletně nová koupelna s krásným nadčasovým obkladem, novou toaletou, sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou.
V 2.NP jeden velký pokoj, který je možno rozdělit na dva nebo nechat původní stav a oddělit chodbu s pokojem sádrokartonovou příčkou se vstupem.
Další samostatný pokoj na patře s výhledem na louku. Podkroví je nově zateplené foukanou tepelnou izolací, všechny místnosti obložené OSB deskami a připravené k pokládce plovoucí podlahy, nová elektřina v místnostech. Rekonstrukce je před dokončením. Nový majitel si doladí interiér dle svých představ. Dům disponuje sklepem o výměře 12m2. Na pozemku je kůlna, kurník a další dvě kůlny pro uskladnění věcí. Pár metrů od domu se nachází les, louky. Krásná příroda.
K pozemku vedou dvě příjezdové cesty. Možnost čerpání dotací.
Pro více informací kontaktujte makléře.
Energetická náročnost třídy G - štítek nedodán majitelem

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7924358
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18974
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Seninka, okres Vsetín
Kategorie: Chaty a chalupy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 197 m2
Zastavěná: 120 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano