nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2626 m2

Horní Habartice, okres Děčín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 500 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě stavebního pozemku o celkové ploše 2626 m2 v malebné obci Horní Habartice na Děčínsku. Tento pozemek je ideální pro výstavbu vašeho vysněného domu. Územní plán obce zde umožňuje stavbu rodinného domu vesnického typu.

Pozemek je vybaven inženýrskými sítěmi, které jsou k dispozici přímo na hranici pozemku. Elektrická energie, voda a kanalizace jsou již připraveny pro připojení vaší budoucí stavby. To vám ušetří čas a náklady spojené s jejich zavedením.

Přístup na pozemek je zajištěn po obecní místní komunikaci, která je v dobrém stavu. Díky tomu budete mít snadnou a pohodlnou dostupnost k vašemu novému domovu. V ceně pozemku je i podíl na přístupové cestě. Zároveň nabízíme k prodeji i sousední pozemek o výměře 1462 m2 (VARIANTA 2).

Horní Habartice je známá svou krásou a klidem. Tato obec nabízí ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Okolní příroda je bohatá na krásné lesy, louky a kopce, které Vám poskytnou možnost procházek, cyklistiky či jiných outdoorových aktivit.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes. Tento stavební pozemek je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Získejte své vlastní místo, které si můžete upravit dle svých představ a potřeb.

Celkem: 2 500 800 Kč
ID inzerátu: 7924108
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7443
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Horní Habartice, okres Děčín
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 2626 m2
Voda: ano
Elektřina: ano