nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1462 m2

Horní Habartice, okres Děčín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 715 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové ploše 1462 m2 v obci Horní Habartice na Děčínsku. Tento pozemek je ideálním místem pro stavbu vašeho vysněného domova. Územní plán obce zde umožňuje stavbu rodinného domu vesnického typu.

Pozemek se nachází v klidné a malebné obci Horní Habartice, která se pyšní krásnou přírodou a příjemným prostředím. Díky své poloze je zajištěn klid a soukromí, které oceníte. Přístup na pozemek je zajištěn po obecní místní komunikaci, což zaručuje snadnou dostupnost.

Pozemek je vybaven inženýrskými sítěmi, které jsou k dispozici na hranici pozemku. Elektrická energie, voda a kanalizace jsou již připraveny pro připojení. To vám ušetří čas a náklady při přípravě pozemku pro stavbu.

Tento stavební pozemek vám poskytuje neomezené možnosti pro realizaci vašich stavebních plánů. S jeho rozlohou 1462 m2 zde můžete postavit prostorný rodinný dům s dostatkem zeleně a soukromí. Díky klidnému prostředí a krásné přírodě si zde budete moci užívat pohodu a relaxaci. V ceně pozemku je i podíl na přístupové cestě. Zároveň nabízíme k prodeji i sousední pozemek o výměře 2626 m2 (VARIANTA 1).

Pokud hledáte vhodné místo pro stavbu svého domova v klidném a příjemném prostředí, pak je tento stavební pozemek v Horních Habarticích tou správnou volbou. Nejenže zde najdete klid a soukromí, ale také veškerou potřebnou infrastrukturu pro pohodlný život. Nechte se inspirovat tímto krásným místem a začněte plánovat váš sen o novém domově.

Celkem: 1 715 800 Kč
ID inzerátu: 7924106
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7444
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Horní Habartice, okres Děčín
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1462 m2
Voda: ano
Elektřina: ano