nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1278 m2

Kateřinská, Liberec, Liberec XVII-Kateřinky, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dnes pro Vás máme v nabídce zajímavou nemovitost, která je vedena jako objekt občanského využití. V této budově v Liberci - Kateřinkách původně fungovala prodejna potravin a v současné době je objekt prázdný.
Nabízí se například možnost pro investora, který by dokázal využít potenciál této nemovitosti a proměnit ji do menšího bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Do objektu se vejdou dva byty o velikosti 2+kk a dva byty o velikosti 3+kk. Pro představu poslouží vizualizace, které můžete prohlédnout mezi fotografiemi.

Objekt má velkorysý rozměr 305m2 a s pozemkem 1278m2 se dá ke každému bytu navrhnout i vlastní parkovací stání a zahrádka pro využití volného odpočinkového času na vlastní terase.
Dostupnost sítí: elektřina ano, plyn není v této části Liberce zaveden, voda - je potřeba si zřídit vlastní vrt, odpady nutno řešit ČOV.

Kateřinky jsou přímo na hranici CHKO Jizerské hory. Kolem objektu prochází cyklostezka a z druhé strany protéká Černá Nisa. Dostupnost je výborná jak do centra Liberce, tak i na druhou stranu do Bedřichova, který je známý množstvím sportovního a turistického vyžití.

Pokud Vás náš inzerát alespoň trochu zaujal, neváhejte nás kontaktovat.

S financováním Vám rádi pomůžeme a těšíme se na viděnou na prohlídkách.

Celkem: 5 590 000 Kč
ID inzerátu: 7924044
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Kateřinská, Liberec, Liberec XVII-Kateřinky, okres Liberec
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1278 m2