nezadáno
ne

Prodej obchodních prostorů, 526 m2

Moravský Beroun, okres Olomouc

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji komerční prostory na lukrativním místě v centru Moravského Berouna. Jedná se o jednopodlažní prodejnu maso –uzeniny. V provozovně je nájemce. Nemovitost má velkou výlohu a vysokou průchodností osob. Provozovna se prodává včetně vybavení. Tato nemovitost je ideální investiční příležitost, která nabízí obrovský potenciál a vysokou návratnost investice.
Objekt je postaven z cihlového materiálu a je ve velmi dobrém stavu. Nabízí také 2 parkovací místa, což je v této oblasti velkou výhodou.
Jednou z největších výhod této nemovitosti je její výhodná poloha. Nachází se v obci Moravský Beroun, která je velmi atraktivní pro investory. Tato lokalita je dobře dostupná a poskytuje vynikající možnosti pro pronájem. V blízkosti se nacházejí veřejné instituce, obchody a další obchodní aktivity, což přináší velký potenciál pro růst a zisk.
Nemovitost je vybavena, což umožní novým investorům snadnou a rychlou instalaci jejich podnikání. Je zde také možnost rozšíření nebo přestavby podle potřeb a přání nového majitele.
Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají možnost pronájmu a vysokou návratnost investice. S její výhodnou polohou a dobrou dostupností je zajištěna stálá poptávka po pronájmu a tím i stabilní a dlouhodobý příjem.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 999 000 Kč
ID inzerátu: 7924043
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18957
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Moravský Beroun, okres Olomouc
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Obchodní
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 526 m2
typ: cihlový