nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 74 m2

Školní, Ústí nad Orlicí, Kerhartice, okres Ústí nad Orlicí

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 690 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme zrekonstruovaný byt 2+1(3+1) v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 74,67 m2 v Ústí nad Orlicí - Kerhartice nacházející se v 1.NP zděného bytového domu. V roce 2018 proběhla výraznější rekonstrukce a změna dispozice na 3+1. Dispozice bytu: chodba, obývací pokoj, ložnice, menší pokoj, kuchyň, koupelna s vanou a WC. K bytu náleží 7 m2 velká kóje umístěná hned vedle bytového domu a dále zahrada o výměře 92 m2, která je v nájmu od města. Možnost parkování je přímo před domem, kde každému bytu náleží 1 parkovací místo.
Vytápění v bytě je zajištěno elektrickými radiátory a krbovými kamny v kuchyni, ohřev vody bojlerem (120 l). Byt se prodává včetně vybavení – viz fotografie. Měsíční náklady na bydlení činí 1.570 Kč (fond oprav, vodné a stočné a poplatky společné prostory) a měsíční zálohy na elektřinu pak 1800 Kč. Byt je volný a připravený k okamžitému nastěhování.
V blízkosti bytu se nachází škola, školka, potraviny, autobusová zastávka a vlakové nádraží. Zdarma zajistíme financování koupě bytu hypotečním úvěrem se zvýhodněnou úrokovou sazbou a pojištění nemovitosti. Bližší informace ohledně nabídky či financování bytu rádi sdělíme při prohlídce.

Celkem: 2 690 000 Kč
ID inzerátu: 7922640
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N2696
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Školní, Ústí nad Orlicí, Kerhartice, okres Ústí nad Orlicí
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 74 m2
Užitná: 74 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: přízemí
Zařízení: zařízeno
Voda: ano
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Elektřina: ano