nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 72 m2

Sokolská, Loštice, okres Šumperk

neuvedena

včetně právních služeb, včetně provize RK

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji družstevní panelový byt 3+1 o výměře cca 72 m2 s balkonem (cca 1,9m2 - není započítáno do podlahové plochy bytu) včetně sklepa ( 8,2m2 - započítáno do celkové výměry bytu ) na ulici Sokolská v klidné části města Loštice, okr. Šumperk. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových 4 bez výtahu. Skládá se ze vstupní předsíně se samostatnými vstupy do jednoho z pokojů, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem, na samostatné WC a do obývacího pokoje. Ten je dále průchozí do ložnice a na zasklený balkon vybavený vertikálními žaluziemi. Byt je v původním, ale pečlivě udržovaném stavu, okna jsou plastová, orientovaná na západ s výhledem do zeleně a na dětské hřiště. Podlahy v obytných místnostech tvoří dřevěné parkety pokryté koberci. Vytápění a ohřev vody jsou zajišťovány dálkově.
Byt je možno převést do osobního vlastnictví, anuita je již splacena. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost jako např. základní škola, mateřská škola, síť obchodů, autobusová zastávka, sportoviště, dětské hřiště přímo před domem a další.
Více fotografií naleznete na webových stránkách RE/MAX.
V případě financování úvěrem neváhejte využít bezplatné konzultace s naším hypotečním poradcem.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře této nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7921940
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 369316
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Sokolská, Loštice, okres Šumperk
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 72 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí