nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 79 m2

Nádražní, Dubňany, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Máme pro vás skvělou nabídku - byt 3+kk v Dubňanech, který prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Celková plocha bytu činí 79 m.

Tento byt vyniká svým kvalitním provedením a moderními prvky. Díky nedávné rekonstrukci je ve výborném stavu a připraven uspokojit i ty nejnáročnější klienty. Byt je vybaven klimatizací a rekuperací, což zaručuje optimální klima a čistý vzduch po celý rok. Navíc, díky energetické třídě A, jsou náklady na vytápění a provoz bytu nízké, což přispívá k úsporám.

V bytě se nachází prostorný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní, která je kompletně vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči. Z obývacího pokoje je pak přístup přímo na balkón.

Byt disponuje dvěma dalšími pokoji, které nabízejí dostatek prostoru pro ložnici, dětský pokoj nebo pracovnu. Koupelna je moderní a vkusně zařízená s vanou, a v bytě se také nachází samostatné WC. Pro uskladnění věcí můžete dále v bytě využít šatnu a technickou místnost.

Pro majitele bytu je k dispozici také pohodlné parkování přímo u bytu.

Tento byt v Dubňanech je ideálním místem pro ty, kteří chtějí moderní a komfortní bydlení s nízkými provozními náklady. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte přímo realitního makléře. Provize realintí kanceláře není zahrnuta v ceně a je ve výši 3% z kupní ceny ( k provizi bude připočteno také DPH). Ev. číslo: 644012.

Celkem: 3 900 000 Kč
ID inzerátu: 7921816
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644012
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nádražní, Dubňany, okres Hodonín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: A
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 79 m2
typ: cihlový
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano