nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 21009 m2

Stranný, okres Benešov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

36 765 750 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji pozemky o celkové výměře 21.009 m2, určené dle platného územního plánu k zástavbě rodinných domů venkovského typu. Pozemky se nacházejí v k.ú. Stranný, obec Stranný, v okrese Benešov. Okolí je plné přírody, najde se zde mnoho lesů. Pozemek je vzdálený od Benešova 20 minut jízdy autem, o 5 minut méně to poté trvá se dostat k vodní nádrži Slapy.

Stávající zastavěné území plní především smíšenou funkci, bydlení včetně drobného podnikání a hospodaření, rekreace okrajově, z hlediska funkčního využití převažuje a bude nadále převažovat využití smíšené obytné s převažujícím venkovským charakterem zástavby v původním jádru sídla a navazující plochy bydlení v rodinných domech.

Jedná se o prodej celkem 14–ti stavebních parcel, výměra parcel je v rozmezí od 1.000 m2 do 2.780 m2, jedná se o prodej celku. V minulosti došlo již k rozparcelování na jednotlivé parcely, současně je počítáno s plochou veřejných prostranství, která bude zajišťovat přístup k jednotlivým parcelám. Pozemky se nacházejí a mají přístup přímo od místní asfaltové komunikace, vedoucí obcí.
Funkční využití pozemků: Z 1a, Z 1b: plochy bydlení v rodinných domech s navazujícími privátními zahradami – venkovské (BV), plochy veřejných prostranství (PV).

V obci Stranný se nachází místní vodovod pro veřejnou potřebu. Zdroje vody jsou dvě kopané studny, umístěné západně od sídelního útvaru, které jsou akceptovány. Elektrifikace – rozvodný systém v řešeném území a jeho kapacitu je možné považovat za vyhovující. Páteří rozvodného systému v daném území je venkovní vedení VN 22 kV, směrované do trafostanic. V rámci výstavby nových rodinných domů je plánováno odkanalizování do domovních mikročistíren (ČOV). Telekomunikace: územním plánem jsou respektována územní telekomunikační vedení, místní telekomunikační i dálkové sítě (dálkové telekomunikační kabely). Všechna stávající nadzemní telekomunikační vedení budou postupně nahrazena podzemní kabelovou trasou.

Celkem: 36 765 750 Kč
ID inzerátu: 7921100
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N00197
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Stranný, okres Benešov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 21009 m2
Elektřina: ano