nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 250 m2

Ke kukačce, Štěnovice, okres Plzeň-jih

5 700 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena je včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti.

Nabízíme Vám v exkluzivním zastoupení majitele rodinný dům ve Štěnovicích.
Dům je postaven na vlastním pozemku o velikosti 441 m2. V přízemí se nachází zádveří, předsíň, kuchyň, spíž, WC, koupelna se sprchovým koutem a čtyři velké pokoje. V podkroví lze vybudovat další bytovou jednotku.
Celá budova je z poloviny podsklepená.
Dům je ve velmi dobrém stavu. Obvodové stěny a příčky jsou vyzděny z klasických pálených cihel. Krov je dřevěný trámový a střecha plechová. Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Dům je napojen na místní kanalizace, vodu a plyn. Na pozemku je vlastní kopaná studna 15 m hluboká.
Součástí nemovitosti je zděná prostorná garáž o velikosti 31 m2 a zděné kolny za domem se zahrádkou.
Dům se nachází pár metrů od náměstí v centru Štěnovic. V obci je veškerá občanská vybavenost. V dosahu jsou obchody, pošta, lékař, škola, školka a MHD.

Prosím veškeré zájemce o kontaktování přímo realitní kanceláře, nikoliv hledání kontaktů na majitele atd. Takový zájemce bude dle domluvy již vyloučen z dalšího jednání. Jde zejména o solidnost a korektnost, která je ze strany vlastníka plně zaručena. PENB-G štítek není v současné době k dispozici, ale pracuje se na jeho dodání.
Cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem této velmi zajímavé nemovitosti. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 700 000 Kč
ID inzerátu: 7921026
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 2015
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Ke kukačce, Štěnovice, okres Plzeň-jih
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 250 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí