nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1818 m2

Lomená, Děčín, okres Děčín

3 999 600 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte stavební pozemek dobře dostupný cenově i dopravně? Pozemek, který je obklopený přírodou a naprostým klidem, ale jen pár minut od centra?

Mám tu pro Vás perfektní příležitost, která Vám zaručí nejen výše zmíněné. Nemovitost se nachází v ulici Lomená, jen pár minut autem od centra Děčína v katastrálním území Vilsnice. Stavební pozemek o rozloze 1818 m2, má nejen platné územní rozhodnutí pro stavbu rodinného domu a v okolí je spousta klidu i sousedské pohody. Několik rodinných domů zde již stojí a ten Váš může následovat.

Pozemek je mírně svažitý a nachází se na jižním svahu – to Vám zajistí Slunce po celý den, což je samozřejmě nesporná výhoda, kterou u pozemku prostě chcete. Pozemek disponuje elektřinou a voda je též k dispozici na hranici pozemku.

Po příjezdové cestě se dostanete bez problému autem až na pozemek. A pokud patříte mezi milovníky MHD, tak na autobusovou zastávku to budete mít čtvrthodinku chůze a za pár minut se dostanete i na hlavní nádraží nacházející se přímo v Děčíně.

Co by kamenem dohodil se nachází kopec Chmelník, ale výletit můžete i na spoustu dalších míst, kterými lokalita disponuje – přímo ve městě je známý děčínský zámek, zoologická zahrada či vyhlášená ferrata. V okolí můžete navštívit například Děčínský sněžník, Pravčickou bránu, Tiské stěny či soutěsky v Hřensku. Ať už tak máte rodinu s dětmi, vyhledáváte poznání nebo patříte mezi jedince prahnoucí po adrenalinu – tady si rozhodně najdete své.

Pokud si tak představujete domeček s prosluněnou zahradou, v klidné lokalitě a v blízkosti města, tak tady budete doslova na správné adrese.

Neváhejte mě kontaktovat, rád Vám poskytnu podrobnější informace nebo Vás informuji přímo na prohlídce.

Mějte se krásně a těším se na případné osobní setkání.

Celkem: 3 999 600 Kč
ID inzerátu: 7920969
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 00918
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Lomená, Děčín, okres Děčín
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1818 m2

Kontakt na prodejce nemovitostí