nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 98 m2

Michalská, Praha, Staré Město, Praha 1

Inzerát je starší než 6 měsíců!

17 850 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena je uvedena včetně provize RK.

Nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví, o velikosti 98,4 m2 a dispozici 3+1, situovaný v atraktivní lokalitě Starého Města, v samém srdci Prahy s bohatou historií a atraktivním kulturním dědictvím. Blízkost všech hlavních turistických atrakcí a obchodních center zaručuje vysokou poptávku po pronájmu. Poloha bytu tak nabízí skvělý potenciál pro zajištění stabilního výnosu a rychlou návratnost investice.
Byt orientovaný na východ a západ se nachází v 5. nadzemním podlaží 6-podlažního domu z r. 1929 s novým výtahem, je v dobrém udržovaném stavu a disponuje částečným vybavením: kuchyňská linka s plynovým sporákem, digestoří a myčkou, komora (technická místnost) s plynovým kotlem, přípravou na pračku a policovým systémem, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Ohřev vody a vytápění jsou zajištěny kombinovaným plynovým kotlem. Okna dřevěná, na podlahách parkety, v užitkových místnostech linoleum a dlažba. Měsíční náklady na elektřinu, plyn a domovní poplatky včetně fondu oprav (2.460 Kč) aktuálně činí 9.825 Kč. Mimo jiné možnost kvalitního internetového připojení optickým kabelem. Vzhledem ke stáří budovy uvádíme energetickou třídu G (budova postavena před r. 1947).
K bytu náleží zděný sklep v rekonstruovaném suterénu, má plochu 6 m2 (nad rámec podlahové plochy bytu).
Nad bytem se nachází již jen společné půdní prostory, což zajišťuje klid a soukromí. Nabízí také zajímavý výhled na část historické Prahy.
V okolí se nachází veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a veřejná doprava. Díky výbornému spojení se ostatními částmi města je tato nemovitost ideální pro ty, kteří chtějí využít všech předností života v centru hlavního města.
Ideální pro rodinu, ale pokud jste investor hledající zajímavou investiční příležitost, nemovitost na ulici Michalská je pro vás také to pravé. Neotálejte a kontaktujte nás pro bližší informace a domluvu termínu prohlídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 17 850 000 Kč
ID inzerátu: 7920898
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7407
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Michalská, Praha, Staré Město, Praha 1
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 98 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 5. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano