nezadáno
ne

Prodej ubytovny, 1200 m2

Holasovice, Loděnice, okres Opava

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej zámečku Kocharowsky, k.ú. Loděnice, obec Holasovice, okres Opava.

Jedná se o barokní zámek, který vznikl přestavbou původního zámku, pocházejícího z konce 16. století.

Budova zámku je samostatně stojící, třípatrová s obytným podkrovím. U zámku je přírodně krajinářský park, rybník a basketbalové hřiště. Užitná plocha budovy je cca 1200 m2 nabízející celkem 18 pokojů, sál o velikosti 124 m2, kavárnu, kuchyň, kancelář, sklad, výčep a 18 sociálních zařízení. Sklepní prostory tvoří dalších 116 m2. Stavebně-technický stav odpovídá dobré údržbě. Zámeček byl využíván jako ubytovací a stravovací zařízení. V roce 2021 po menší rekonstrukci - nová střecha a okapy, dřevěná okna, rozvody. Konstrukce budovy je zděná. IS - elektřina, plyn, kanalizace.

Přístup k nemovité věci je po zpevněné komunikaci ve vlastnictví obce a státu. Pozemky pod a okolo zámku o ploše 4240 m2 jsou připraveny k převodu do vlastnictví ze státního nájmu.

Objekt se prodává formou dobrovolné elektronické aukce, kterou zvládnete hravě od svého počítače. Pro klienty, kteří by měli zájem o pomoc při své první aukci, máme připravenou emailovou podporu, případně kompletní zastoupení při průběhu aukce.
Aukční jistota je vratná všem v plné výši, kromě vítěze aukce. Vítězi aukce se aukční jistota zúčtuje jako odměna dle Aukční vyhlášky – pravidel aukce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti, pozemku, porostu, aktuální možnosti způsobu výstavby u příslušného úřadu apod. zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Účast v této dobrovolné aukci není zpoplatněna.

Internetová aukce se uskuteční dne 01.08.2023 od 12:00.

Bližší informace v odkazu:
s-drazby.cz/drazba/2341/prodej-zamecku-kocharowsky-ku-lodenice-obec-holasovice-okres-opava-2785.html

Celkem: 12 000 000 Kč
ID inzerátu: 7920355
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Holasovice, Loděnice, okres Opava
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Ubytování
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 1200 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: nezařízeno