nezadáno
ne

Prodej bytu, 189 m2

Rejskova, Prostějov, okres Prostějov

neuvedena

cena u makléře

POZOR AKTUALIZACE CENY! Hledáte luxusní bydlení nebo zajímavou investici? Chcete mít konečně dostatek místa pro uložení Vašich věcí či pracujete z domu? Tento byt je přímo pro Vás!
Prostorný byt 5,+1 o vel. 210m2 v Prostějově nabízí moderní bydlení na oblíbené adrese. Byt je po celkové rekonstrukci - potkáte zde velice moderní a designové prvky.

Čtěte dál!
Jako na zámku si budete připadat nejen v neprůchozích ložnicích či pracovnách, které jsou zde rozmístěné napříč celým bytem Na první pohled Vás zaujme dlouhá vstupní hala, kde dominuje rozsáhlá knihovna.
Sníte o velké kuchyni s moderním vybavením? Stylová kuchyně s praktickým úložným prostorem včetně značkových spotřebičů - trouby, sporáku s digestořím, myčkou a značkovou pračkou je rájem pro všechny kuchařky. Součástí je i velká americká lednice s výrobníkem ledu a místo pro vytvoření útulné jídelny pro celou rodinu. Vana nebo sprcha? Račte si vybrat. Bytu vévodí 2 samostatné koupelny. Ta první se sprchou Vás okouzlí moderním designem a ta druhá - odpočinková, zase prostornou a hlubokou vanou. V obývacím pokoji jsou součástí i krbová kamna. Dovedete si představit u nich trávit dlouhé večery se sklenkou vína?
My tedy ano. V domě jsou 3 bytové jednotky, nechybí ani sklep o vel. 30m2. Parkování je bezproblémové na ulici před domem, v rámci dvorku je možné zřídit úložný prostor pro kola. V ceně je zahrnuta i 1/3 pozemku pod domem, majitelé užívají společný dvorek i zahradu za domem.
V bytě jsou veškeré prvky s nadstandartní kvalitou i designem v hodnotě několik set tisíc.. Seznam vybavení pošlu na vyžádání.
Zveme Vás na zážitkovou prohlídku, kde Vás s čajem v ruce nebo kávou provedeme tímto krásným a nevšedním bytem.
Náklady na inkaso včetně internetu činí 12 885,-. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7919702
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18609
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Rejskova, Prostějov, okres Prostějov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 189 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí