nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 920 m2

Tovačovská, Dub nad Moravou, okres Olomouc

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právních služeb, včetně provize RK

Máte-li zájem o výstavbu vlastního domu v Dubu nad Moravou, máme pro Vás exkluzivní nabídku! Nabízíme prostorný stavební pozemek o celkové výměře 920 m2 s veškerými inženýrskými sítěmi (elektřina, voda, kanalizace, plyn), který poskytuje skvělý potenciál pro realizaci Vašich plánů.

Dle územně plánovací informace lze pozemek využít k bydlení v rodinných domech, hlavní budova musí být situována v části pozemku přiléhající k veřejné komunikaci. Šířka pozemku u hlavní komunikace je cca 19 m, šířka na konci zahrady je cca 13,75 m.
Z veřejné komunikace je přístup na pozemek jen přes zvýšený chodník (viz foto). Příjezdová cesta k zadní části pozemku vede přes pozemky jiných vlastníků.

Na pozemku se nachází zbytky sutě a stavebního materiálu z předchozí stavby.

Stavební pozemek se nachází v klidné lokalitě městyse Dub nad Moravou. Strategicky výhodná poloha městyse mezi městy: Olomouc – 11 km, Prostějov – 11 km, Přerov – 13 km, Tovačov – 6 km, Kojetín – 18 km, v dosahu veškeré potřebné občanské vybavenosti – mateřská i základní škola, obecní úřad, pošta, praktický lékař aj. Okolí poskytuje příjemné prostředí pro život i podnikání.

Rádi Vám pomůžeme s vyřízením financování.

Celkem: 1 590 000 Kč
ID inzerátu: 7919134
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18401
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Tovačovská, Dub nad Moravou, okres Olomouc
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 920 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano