nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Luční, Mutěnice, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + právní služby a provize RK

Nabízíme k prodeji smíšený řadový rodinný dům s potenciálem pro investici v atraktivní lokalitě Ulice Luční, Část obce Mutěnice, Obec Mutěnice, okres Hodonín. Tato prostorná nemovitost disponuje 5 a více pokoji a nabízí skvělou příležitost pro vytvoření stabilního zdroje příjmů.

Dům se nachází ve stavu dobrém a nabízí zastavěnou plochu o rozloze 240m². Užitná plocha činí 220m², což představuje dostatek prostoru pro různé investiční možnosti. S dvěma podlažími je tento patrový dům ideální pro rozdělení na samostatné bytové jednotky nebo pronájem jednotlivých pokojů.

Poloha nemovitosti je dalším lákadlem pro investory. Nachází se v žádané lokalitě, která je dobře dostupná a nabízí výhodnou polohu pro obyvatele i podnikatele. V blízkosti jsou veškeré potřebné služby, školy, restaurace a veřejná doprava, což přispívá k atraktivnosti této nemovitosti.

Nemovitost je vybavena septikem a jímkou pro odpad, což je další výhodou pro investory, kteří oceňují snížené náklady na provoz.

Tento rodinný dům nabízí investorům vynikající příležitost k dosažení významné návratnosti investice. Je vhodný jak pro dlouhodobý pronájem, tak pro přestavbu na podnikatelské prostory. S kombinací atraktivní polohy, dostatečného prostoru a potenciálu pro vylepšení si tato nemovitost zaslouží vaši pozornost.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 800 000 Kč
ID inzerátu: 7918734
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18535
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Luční, Mutěnice, okres Hodonín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 220 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový