nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 123 m2

Nerudova, Hradec Králové, Pražské Předměstí, okres Hradec Králové

Inzerát je starší než 6 měsíců!

20 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Předmětem pronájmu jsou kanceláře - samostatný nebytový prostor ve zvýšeném přízemí domu o výměře 123 m2.

Celkem se jedná o pět kanceláří, kuchyňku, chodbu a samostatné WC. Kanceláře jsou velmi reprezentativní, na skvěle dostupném místě s výborným parkováním a ve zvýšeném přízemí.

Kanceláře mají u vchodu zvonek s kamerovým systémem pro kontrolu příchozích osob, ve vstupním prostoru u recepce je pak display a dálkové otevírání dveří do domu i do kanceláří. Celý prostor je pak střežen zabezpečovacím zařízením s vnitřní i vnější sirénou a sms bránou pro hlášení příchodů i případných poplachů. Kancelář je každá samostatně uzamykatelná. Do každé kancelář je zavedena lišta s UTP cat. 7, přepěťovými zásuvkami pro počítače a jiná citlivá zařízení. Zbudováno je též prostor pro centrální úložiště dat vybavené switchem s 32 pozicemi s možností ukládání firemních dat na vlastní server nebo třeba NAS. Wi-fi router je pak samozřejmostí. Největší místnost je vybavena konferenčním vybavením, jako je elektricky ovládané plátno (efektně umístěné ve stropním podhledu), dataprojektorem a do podlahy přivedenými silovými a datovými kabely).

Osvětlení je moderními led svítidly v kazetových podhledech. Instalován je kvalitní zátěžový koberec, prostory jsou osazeny renovovanými původními dveřmi a obložkami z masivu. Okna jsou moderní plastová pro maximální úsporu vytápění. Samostatná je malá kuchyňka pro zaměstnance s mikrovlnkou, vestavěnou lednicí a mnoha úložnými prostorami pro balenou pitnou vodu a podobně. Dále byl samostatně zbudován kávový bar, pro rychlou a stylovou obsluhu návštěv a občerstvení zaměstnanců. Toaleta je nadstandardně vybavena automatickým pisoárem a také případně možností sprchy. Teplá voda je řešena boilerem.

Kanceláře jsou vybaveny reprezentativním světlým vysoce kvalitním nábytkem, který zůstane součástí pronájmu. U domu jsou venkovní stoly a lavice, které jsou k dispozici.


Vila je po kompletní rekonstrukci, nová střecha, zateplení, fasáda, všechny rozvody v domě, nová okna, elektroinstalace, datové rozvody a vše další. Prakticky vše je o rekonstrukci. Jedná se o jednu z nejhezčích prvorepublikových vil v Hradci Králové na skvělém místě.

Prostory mohou být vhodné pro společnosti, IT, lékaře, právníky, a jiné kancelářské činnosti nebo praxe pro celkově klidný dům.

Možnost pronájmu ihned.

Pro další informace volejte zástupce společnosti na tel. +420 603 480 514.

Celkem: 20 000 Kč
ID inzerátu: 7918260
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Nerudova, Hradec Králové, Pražské Předměstí, okres Hradec Králové
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 123 m2
typ: cihlový
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí