nezadáno
ne

Prodej zemědělského objektu, 1141 m2

Jablonné v Podještědí, Heřmanice v Podještědí, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzívně nabízíme pozemky na polosamotě v krásném klidném místě v chráněné lokalitě na úpatí Lužických hor, na okraji obce Heřmanice.
Výměra všech pozemků je 8.600 m2, z toho zastavěná plocha (zemědělská stavba bez č.p.) 750 m2. Na pozemcích byly v minulosti dva vesnické domy s čísly popisnými. Součástí nabídky je i původní stodola (ke kompletní rekonstrukci nebo odstranění).
Na parcely navazují bezprostředně les a rozsáhlé louky. Přímo až k zastavitelnému pozemku vede místní komunikace a vlastní zpevněná cesta. Pozemek je v současné době částečně porostlý nálety a zahrada není udržovaná, vedle pozemků pod strání vede potok. Původní připojení el. energie na pozemku. Škola, mateřská školka, nákupní možnosti v Jablonném v Podještědí (4 km), autobusová zastávka MHD na okraji Heřmanic (300 m). Liberec s dalšími možnosti vyžití je autem cca 20 min.
Okolí nabízí rozmanité možnosti sportování (golf club Malevil, koupání, cyklotrasy, turistika), návštěvy zajímavých historických míst i množství výletů krásnou krajinou Lužických hor v České republice i blízkém Německu.
Jedinečná příležitost pro budoucí bydlení přímo v chráněném území.

Celkem: 8 000 000 Kč
ID inzerátu: 7918215
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 126-12-096
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Jablonné v Podještědí, Heřmanice v Podještědí, okres Liberec
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Zemědělství
Energetický štítek: G
Zastavěná: 1141 m2
Pozemku: 8625 m2