nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 107 m2

U Nové šachty, Ostrava, Koblov, okres Ostrava-město

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám novostavbu rodinného domu těsně před dokončením a kolaudací v Ostravě - městská část Koblov.

Pro dokončení chybí : oplocení pozemku, terasa, parkovací místo, povrchy vnitřních podlah, dokončení koupelny a wc, interiérové dveře, kuchyňská linka. Dokončení domu si můžete zajisti sami, nebo dle Vašich požadavků dodavatelem stavby.

Finální fasádu lze dokončit v dřevěném dekoru, viz vizualizace ve fotkách.

Součástí prodejní ceny je příprava na montáž kuchyňské linky, komín připravený na instalaci krbových kamen nebo krbu, soukromá příjezdová cesta s asfaltovým povrchem, přípojky elektřiny, vody a kanalizace, retenční nádrž, elektrický kotel s podlahovým topením, rozvody vody, odpadů a elektřiny po celém domě.

Uvnitř vás čeká dokonale využitý prostor, prakticky rozvržených do 4+kk. Skvělý prostor pro rodinnou pohodu nabízí obývací pokoj s krbem a klimatizační jednotkou, spojený s jídelnou a kuchyní s prostornou spižírnou. Z obývacího pokoje a dalších 2 pokojů je výstup na Vaši budoucí terasu.

S tímto novým domem ušetříte na energiích. Topit můžete v krbu nebo elektřinou. O Vaši tepelnou pohodu se postará klimatizace a zabudované vertikální žaluzie. Dům má přípravu na tepelné čerpadlo.

Škola, obchod, restaurace, mateřská škola, střední škola, dětské hřiště, fotbalový stadión, tenisové kurty, prodejna COOP, zdravotnické a zahradní centrum na dosah ruky.

Perfektní dostupnost
Do centra Ostravy se mimo špičku dostanete autem za cca 12 minut. Na zastávku autobusu MHD se projdete 250 metrů, k trolejbusu 750. Po cyklostezce, která vede 300 m od domu, je to podél řeky Ostravice 5 km do Komenského sadů.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou možnost rodinného bydlení a ozvěte se mi co nejdřív.

Celkem: 5 990 000 Kč
ID inzerátu: 7918185
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: U Nové šachty, Ostrava, Koblov, okres Ostrava-město
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: A
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 107 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano