nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 53 m2

Počernická, Praha, Malešice, Praha 10

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 050 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právního servisu +provize 1%

Zprostředkujeme Vám prodej bytu 3+KK o celkové výměře 53,7 m včetně sklepu 1,2 m, nacházejícího se v 4.NP v domě po rekonstrukci s výtahem.

Dům je po po rekonstrukci nová střecha, fasáda , zateplení, nové stoupačky a výtah. Byt prošel v roce 2022 nákladní rekonstrukci /v hodnotě 1 milion Kč/. Byt je udělaný tak, že si můžete z bytu udělat 2+1 nebo 3+KK je to jen na vás, vývody na kuchyň jsou udělané jak v obývacím pokoji, tak i v menší ložnici, je jen na Vás jakou dispozici si zvolíte, předělání máte v ceně, kuchyň je ve vaši režií.

Vše je nové, nově vyzděné jádro, nové rozvody elektřiny a vody, na podlahách velkoformátová italská dlažba a obklady 60 X 60 v chodbě, koupelně a WC, na podlahách kvalitní vinylová podlaha, sádrokartonové podhledy po celém bytě s kvalitními led světli, sprchový kout je obrovský má 140 X 85 cm.

Orientace obývacího pokoje, ložnice a kuchyně je na JZ s výhledem do tichého zeleného dvora, viz video. Nemovitost se nachází v hezké lokalitě obklopené zelení, v těsně blízkosti je obchod, školy, školky. Stanice autobusu u domu, 7 minut na metro A Želivského. Byt lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zařídíme, doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 30177.

Celkem: 6 050 000 Kč
ID inzerátu: 7917029
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30177
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Počernická, Praha, Malešice, Praha 10
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 53 m2
typ: smíšený
Podlaží: 3. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Výtah: ano
Sklep: ano
Elektřina: ano