nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 4474 m2

Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +1% provize

Nabízíme prodej jedinečného pozemku pro bydlení v Ústí nad Labem o celkové rozloze 4474m2. Místo výjimečné svou polohou a velikostí se nachází na samém kraji města ve velmi klidné městské části Hostovice. Svažitý pozemek na jednom z nejvyšších míst zástavby přímo vybízí k vybudování rodinného sídla, odkud budou po prořezu náletových dřevin krásné výhledy do okolí i na Krušné hory. Množství pěkných vzrostlých stromů poskytuje v létě tolik potřebný stín a dává romantické zahradě punc výjimečnosti. Zahradu je potřeba pročistit a zkulturnit. Zde je velký prostor pro Vaši fantazii. Hned za zahradou je nádherná krajina se střídajícími se loukami a lesy, na kterou bude z budoucího domu ničím nerušený výhled.
Podle platného územního plánu je zhruba 2965m2 pozemku v části Plochy bydlení v rodinných domech městské a příměstské (BI), zbytek lze využít jako okrasnou či užitkovou zahradu. Inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina a pevná linka) se nacházejí v komunikaci na přímo sousedícím městském pozemku.
Uvnitř pozemku se nachází ostrovní pozemek jiného majitele s právem chůze a jízdy po části nabízeného pozemku (příjezdové cestě). To je samozřejmě nevýhoda, přestože stávající majitelé tento pozemek navštěvují pouze sporadicky. Na druhou stranu je tato skutečnost plně vyvážena nižší cenou nabízeného pozemku. Navíc je třeba zdůraznit, že majitel ostrovního pozemku nebude mít bez Vašeho souhlasu a aktivní pomoci možnost připojení k inženýrským sítím a tudíž i stavbě vlastního domu.
Rozhodně doporučujeme prohlédnout si nabízený pozemek na vlastní oči. V současnosti není oplocen, takže ho můžete po dobu platnosti této nabídky navštívit sami. Zaparkujte v centru Hostovic u autobusové zastávky. Náš pozemek začíná nad zastávkou, ale přístup k němu je přes obecní cestu vlevo podél sousedního domu a poté cesta stoupá již po vlastním pozemku, viz fotografie

Celkem: 2 950 000 Kč
ID inzerátu: 7916230
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: RS310989
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 4474 m2
Pozemku: 4474 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
Zařízení: nezařízeno
Typ domu: Přízemní
Dostupnost pozemku: