nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 911 m2

Lichnov, okres Bruntál

820 811 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nechte si představit život plný stresu a chaosu ve městě, kde nedostatek soukromí a neustálý ruch může velmi negativně ovlivnit váš každodenní život. Trávíte hodiny v dopravní zácpě na cestě do práce, obklopeni hlukem a znečištěným ovzduším. Vaše děti nemají dostatek prostoru pro hraní a neexistuje pro ně bezpečné místo, kde by se mohly volně pohybovat. Je to vyčerpávající a frustrovaně hledáte způsob, jak se dostat z tohoto věčného kolotoče.

Nyní si představte, že se probouzíte v klidném a tichém prostředí, kde jediným hlukem je šumění listů na stromech a zpěv ptáků. Máte dostatek prostoru pro sebe a své děti, kde mohou běhat a hrát se na vlastním pozemku. Vaše cesta do práce je krátká a bez dopravní zácpy. Místo, kde můžete relaxovat a kde můžete žít naplno ve svém vysněném domě. Kde máte vše co potřebujete v dosahu - elektřinu, vodovod a plyn.

Tento snový scénář je možný díky prodeji stavebního pozemku, který nabízím. Nachází se v malebné obci Lichnov, jen pár minut od města Horní Benešov a Krnov. S rozlohou 911 m2 je tento pozemek ideální pro výstavbu vašeho snového domu. Nachází se v klidné a tiché lokalitě, která nabízí kvalitní život mimo shon města.
Pozemek je rovinatý, což usnadňuje plánování a výstavbu. A co je nejlepší? Je situován pouhých 24 minut jízdy od nádrže Slezská Harta, kde se koná mnoho atraktivních akcí.
Obecní kanalizace je v plánu, takže budete mít k dispozici veškerou potřebnou infrastrukturu.
Tento pozemek je váš most k lepšímu a klidnějšímu životu. Je to váš klíč k vytvoření domova, který jste vždycky chtěli. Uchopit tuto příležitost znamená udělat první krok k lepšímu a klidnějšímu životu.
Staňte se majitelem tohoto úžasného pozemku a začněte žít svůj sen.

Celkem: 820 811 Kč
ID inzerátu: 7915466
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18208
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Lichnov, okres Bruntál
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 911 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí