nezadáno
ne

Prodej chaty s pozemkem 355m2, Kněždub, okres Hodonín

Kněždub, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně provize

Hledáte chalupu k rekreaci, či celoroční bydlení v přírodě?

Mohu Vám nabídnout tuto zcela zrekonstruovanou chatu v chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat, vzdálenou cca 15 min od přírodního koupaliště ( vodní nádrž Lučina ).

Jedná se o zděnou, plně vybavenou chatu, která disponuje vlastní vrtanou studnou, zastřešenou terasou i příjezdovou cestou až k chatě.

Dispozice:
1 patro představuje obývací pokoj s kuchyní a krbem, zádveří, které nabízí technickou místnost, prostornou koupelnu s toaletou a dřevěné schodiště.

2 patro disponuje dvěma ložnicema se samostatnými vstupy a okny prosvětlenou chodbou s výhledem na celý pozemek a krásnou
okolní přírodu.

Podkroví, které není v současnosti obýváno, nabízí samostatný vstup, jedná se o velmi pěknou prostornou místnost, která se může proměnit v sezónní ubytovaní s komerčním záměrem, nebo poslouží jako ubytování pro hosty, či využije a maximálně přivítá početnější rodina.

Technické údaje:
- plastová okna ve stylovém dekoru dřeva jsou vybaveny síťkami proti hmyzu i žaluziemi.
- vytápění krbem, dále ústřední topení, vlastní kotel i bojler, termostat na ovládání na dálku, velmi příjemná záležitost.....vyrazíte z domu či z práce, zapnete topení s požadovanou teplotou a přijedete do příjemně vyhřáté chaty.
- studna vrtaná (40 m), voda ze studny rozvedena do celého objektu.
- r. 2020 byly pořízeny nové vchodové dveře a byl vyvložkován komín.
- elektřina je na dvoufázový tarif a cena je zastropována.
- odpad- jímka i trativod

V okolí:
krásná příroda vhodná k procházkám i houbaření, místní vodní nádrž Lučina nabízí v letních měsících koupání, salaš, restaurace, cyklostezky, pro rybáře průzračné jezero Kejda, dají se podnikat i výlety do okolních obcí s bohatým folklórním programem, aj....

Pokud rádi prcháte z města a toužíte po relaxaci v přírodě, nebo si rádi jen tak posedíte s knihou u krbu, milujete procházky v přírodě, rádi grilujete a potkáváte se s přáteli a rodinou, tak potom je to nemovitost přímo pro Vás a já Vás zde moc ráda provedu.

Celkem: 3 200 000 Kč
ID inzerátu: 7914159
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18132
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Kněždub, okres Hodonín
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 74 m2
Zastavěná: 37 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Elektřina: ano