nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 342 m2

V Lípách, Sokoleč, okres Nymburk

neuvedena

cena u makléře

Na základě výhradního zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout k prodeji atypický patrový rodinný dům v obci Sokoleč, okres Nymburk. Tento rozsáhlý objekt se nachází na samostatné parcele o rozloze 725m², celková výměra pozemku se zahradou činí 1084 m².

Jedním z hlavních faktorů, které by mohly oslovit investory, je možnost výstavby tří samostatných řadových domků se zahradami, na místě současného rodinného domu. Dispozice domků je vyznačena v 3 D půdorysech a vizualizacích.

Dům nabízí dostatek prostoru a možnost přestavby také na 3 bytové jednotky se samostatnými parkovacími místy. Průměrná cena bytu v Poděbradech se pohybuje kolem 85 000,- Kč za 1 m2. Proto varianta přestavby domu na 3 bytové jednotky s garážovými stáními je do budoucna skvělá investice s následným zaručeným příjmem z pronájmu nemovitostí. K tomu přispívá i výhodná poloha v blízkosti dálnice, což zajišťuje snadnou dostupnost do hlavního města Prahy. Lázeňské město Poděbrady je vzdáleno pouze 3 km. Výborná dostupnost do měst Kolín, Nymburk nebo Kutná hora. Dispozice bytových jednotek naleznete v 3 D půdorysech a vizualizacích.

Obec Sokoleč je malebná vesnička, která nabízí veškerou občanskou vybavenost. Je skvělým místem pro rodinný život, zaručuje bezpečí pro Vás i Vaše děti a zároveň nabízí zcela vše, co k životu potřebujete. Nejedná se o žádný satelit, a i přes to můžete být po 5 min jízdy autem přímo na kolonádě v Poděbradech.

Tento atypický dům nabízí mnoho možností pro investici s vysokou návratností. V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7913784
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18101
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: V Lípách, Sokoleč, okres Nymburk
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 342 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí