nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk

Praha

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 755 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize RK

Bezbariérové bydlení v novostavbě.





Pokud hledáte bydlení na klidném místě s dobrou dostupností na metro, benefitem v podobě vlastní zahrady a komfortním parkováním v garáži i na ulici před domem, mohl by být právě toto váš nový domov. Slunný, bezbariérový byt se nachází v novostavbě z roku 2018 a díky terase a rohové zahrádce orientované na severozápad si budete užívat soukromí a klidného bydlení, a přitom budete na dosah města i obchodního a zábavního centra Metropole Zličín.

Útulné a vkusné bydlení vás nadchne díky promyšlené dispozici, kdy oceníte vstup z obývacího pokoje na terasu a zahradu. Koupelnu s vanou, přístupnou přímo z ložnice i luxus dvou toalet. Byt je vzdušný a prostorný, disponuje vstupní halou, kde pohodlně umístíte šatní skříň i botník. Další úložný prostor je v ložnici. Je zde velká šatní skříň a nevyužitý kout, který může pohodlně sloužit jako šatna, případně praktické místo pro vaši pracovnu. Moderní kuchyňská linka a nadčasová koupelna dokreslují útulnou atmosféru. Podlahové krytiny dlažba a plovoucí podlaha. Okna opatřená žaluziemi. Rozměry jednotlivých místností: Obývací pokoj + kuchyňský kout 19,3 m2, ložnice 13,3 m2, předsíň 3,6 m2, koupelna 4 m2, WC 1,8 m2, a zahrada včetně terasy 238 m2.

Částečné osázená zahrada vám poskytne prostor, kde si můžete navrhnout zahrádku přímo podle svých představ. Komfortní parkování v garáži a možnost pohodlně zaparkovat i před domem už je jen třešničkou na dortu. PENB – třída G – čekáme na dodání energetického štítku. Vyřízení hypotečního úvěru je samozřejmostí. Je zde také možnost převzetí stávající hypotéky s výhodným úrokem. Podrobné informace vám ráda poskytnu na uvedeném kontaktu.















Celkem: 8 755 000 Kč
ID inzerátu: 7913107
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Praha
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G