nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 73 m2

Ponávka, Brno, Zábrdovice

7 678 850 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize RK

Hledáte výjimečné a moderní bydlení v centru města Brna? Představujeme Vám projekt Ponávka Tower. Nový polyfunkční dům v těsné blízkosti historického centra. Výstavba projektu již byla zahájena, předpokládaný termín kolaudace se očekává na konci roku 2023.

Vyberte si z nabídky jeden z prosvětlených bytů o dispozici 1+kk, 2+kk nebo 3+kk, nacházející se v 1.NP až 5.NP. K této konkrétní jednotce o podlahové ploše 73 m2 náleží balkon o rozloze 9,9 m2. Jedná se o poslední volnou jednotku typu 3+kk. V suterénu domu jsou umístěny sklepní kóje, které jsou přiřazeny ke všem jednotkám. V 1.-4. podzemního podlaží jsou navrženy parkovací stání a sklady, které lze zakoupit ke všem jednotkám.

Byty se nabízí v nadstandardním provedení s laminátovými plovoucími podlahami ve všech obytných místnostech a na chodbě. V koupelně, WC a technické místnosti je položená dlažba. Standardní vybavení dále zahrnuje podlahové vytápění, klimatizaci a rekuperační jednotky. Součástí standardu není navržená kuchyňská linka ani vestavné skříně.

Jedná se o rozvíjející se lokalitu kolem plánované Nové městské třídy. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně městských parků, divadel nebo Úrazové nemocnice. Budoucí majitelé také ocení výbornou dopravní dostupnost v okolí bydliště.

Více informací u RK. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 678 850 Kč
ID inzerátu: 7911964
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0365
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Ponávka, Brno, Zábrdovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 73 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 15
Podlaží: 2. podlaží
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí