nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 70 m2

Bělohorská, Plzeň, Severní Předměstí, okres Plzeň-město

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 290 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Předmětem prodeje je útulný, rekonstruovaný, podkrovní byt s dispozicí 3+1 o výměře cca 70 m2. Byt se nachází ve třetím patře činžovního domu v Bělohorské ulici nedaleko historického centra Plzně.

Byt je dispozičně rozdělen na kuchyni s rohovou kuchyňskou linkou, na kterou navazuje jídelní část. Do všech pokojů, kuchyně i koupelny se vchází samostatnými vstupy ze středové centrální chodby. Kuchyňská linka je vybavena samostatně stojícím sporákem s elektrickými varnými plotýnkami, troubou a digestoří. Ve zrekonstruované koupelně se sprchovým koutem je umyvadlo, topný žebřík a toaleta. Ložnice, dětský pokoj i pracovna nejsou zařízeny nábytkem. Díky vestavbě bytu do podkroví, působí jednotlivé pokoje velmi útulným dojmem. V chodbě je prostor pro šatník i botník. V celém bytě jsou stropní svítidla. Podlahy jsou laminátové plovoucí, koberce nebo dlažby. Do bytu je přiveden internet a TV. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje dálkové vytápění. Okna jsou plastová. V nabídkové ceně je i prostorný sklep v prvním podzemním podlaží o velikosti cca 32 m2.

Společné prostory jsou čisté a udržované. Výhodou této nabídky je umístění domu nedaleko centra města i odpočinkové zóny kousek od řeky Radbuzy. Byt je nyní pronajatý a lze dohodnout jak uvolnění bytu, tak i pokračování spolehlivého nájemce v nájmu. Byt je tedy vhodný nejen k vlastnímu užívání, ale také jako investice s možností pronájmu. Parkování je možné přímo před objektem.


Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti od historického centra města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V těsné blízkosti je bezpočet kulturních a restauračních zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu města, která nabízím krásné bydlení.

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte nás kontaktovat. Zajistíme prohlídku, předáme podklady a podáme podrobné informace.

Celkem: 4 290 000 Kč
ID inzerátu: 7911705
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 2230815
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Bělohorská, Plzeň, Severní Předměstí, okres Plzeň-město
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: E
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 70 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Rok rekonstrukce: 2019
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí