nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 142 m2

Dnešice, Černotín, okres Plzeň-jih

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Předmětem prodeje je novostavba rodinného domu, bungalov o dispozici větší 3+kk (původní 4+kk) v obci Dnešice – Černotín, okr. Plzeň jih.

Zděný a zateplený rodinný dům je o dispozici: zádveří, chodba, dva pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou, koupelna s WC + samostatné WC, spíž, technická místnost, garáž a přístřešek. Možnost půdní vestavby. V kuchyni se nachází kuch.linka, vestavná myčka, trouba s mikrovlnkou, sklokeramická varná deska zn. Elektrolux a digestoř.

Vytápění na tuhá paliva (dřevo, uhlí), připraveno i na el.kotel, podlahové topení, krb v obývacím pokoji s rozvodem teplého vzduchu do místností, ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodu a kanalizaci. Dům je napojen na kamerový a zabezpečovací systém.

Pozemek o celkové výměře 1048 m2, z toho zastavěná plocha domu 174 m2. Na udržované zahradě se nachází kolna na skladování

Ideální moderní bydlení v přírodě a v blízkosti města Plzně. Výborná dostupnost dálnice D5 Praha – Rozvadov. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 8 300 000 Kč
ID inzerátu: 7911328
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 17610
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Dnešice, Černotín, okres Plzeň-jih
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 142 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný