nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 93 m2

Milánská, Praha, Horní Měcholupy, Praha 15

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 650 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám k prodeji velmi prostorný a slunný byt 4+kk o celkové výměře 93 m2 po kompletní rekonstrukci čítající veškeré rozvody, elektroinstalici, protihlukovou izolaci a velmi praktickou změnu dispozic, která nabízí tři ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě koupelny, jedno samostatné wc a samostatnou prádelnu se spoustou úložného prostoru.
Kuchyňská linka je osazena pracovní deskou z umělého kamene a kompletně vybavena spotřebiči BOSCH. Na podlahách jsou kvalitní plovoucí podlahy, v koupelnách nadstandardní obklady a dlažby včetně zařizovacích předmětů Villeroy & Boch.
Byt se nachází v pátém patře osmi podlažního panelového domu. Společenství vlastníků bytového domu hospodaří s přebytkem a proto je již naplánováno zateplení bytového domu jenž bude financováno z vlastních prostředků SVJ bez dopadu do navýšení záloh fondu oprav jednotlivých vlastníků bytových jednotek.
Byt má ideální orientaci vůči světovým stranám dle tradičního čínského učení Feng-šuej. Vchod do bytu a ložnice jsou orientovány na sever a obytné místnosti na jih s volným výhledem do širokého okolí, takže jsou během celého dne krásně osvětlené.
Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností a dostatkem zeleně s možností širokého volnočasového vyžití. V bezprostřední blízkosti se nachází Hostivařský lesopark s přehradou jenž tvoří významné rekreační zázemí pro velkou část obyvatel Prahy. V lesoparku se nachází velké množství cyklotras, dětských hřišť, altánů, laviček, naučná stezka Povodím Botič, nebo volně přístupné piknikové místo s ohništěm.
Byt je v osobním vlastnictví, lze jej tedy financovat prostřednictvím hypotéčního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme.

Pro bližší informace, či osobní prohlídku, nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Těšíme se na Vaši návštěvu Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 8 650 000 Kč
ID inzerátu: 7910626
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 17578
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Milánská, Praha, Horní Měcholupy, Praha 15
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 93 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 5. podlaží
Sklep: ano
Voda: ano
Plyn: ano