nezadáno
ne

Prodej ubytovny, 3500 m2

Dvořákova, Nový Bor, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

prodejní cena na dotaz v RK

Nabízíme k prodeji Grandhotel Pražák, 96 let tradice. Hotel je ve výborném stavu, udržovaný, jedná se o velmi moderní stavbu na svou dobu, s maximálním využitím prostor. Objekt je celopodsklepený s bezbariérovým přístupem, o třech podlažích obdélníkového půdorysu, s obytným podkrovím. Restaurace má kapacitu 160 míst, 70 a 20 míst salónky, ubytovací kapacita až 90 lůžek (27 pokojů a 5 apartmánů). Ve sklepních prostorách je řada skladových prostor, mrazící boxy, wellness s bazénem. Běh hotelu zajišťuje plně vybavená kuchyně, vše podle posledních norem. Celý objekt je propojen internetem a telefony. V přístavbě jsou 3 garáže celkem pro 4 auta a motorku, nad nimi jsou dvě místnosti se sociálkou, které lze využít k bydlení. Parkovací plocha pro hosty hotelu v oploceném areálu.
Krytina střechy je z hliníkových šablon z roku 1998, stropy jsou lité z betonu, okna v celém objektu jsou plastová, rozvody plynu a elektriky v mědi, voda a odpady jsou vedeny v plastu.
Celý objekt má vnější i vnitřní kamerový systém sledovaný z recepce. Bezdrátové pokrytí internetem po celém objektu (O2- 1000,-Kč/měsíc).
Objekt má vlastní vrt, 36m z roku 2021, silný pramen, dokáže zajistit celý hotel. Probíhají testy vody a dokumentace. Vedle toho je napojen na městský vodovod. Rozvody topení jsou v mědi. Ohřev vody a topení přes plynový kotel, každé patro má vlastní okruh, takže se dají zapínat jednotlivá patra a je možno vše regulovat. Ohřev bazénu napojen na plyn. Rozvody elektřiny v mědi z roku 1999. Přívod nadimenzován na 150A, sníženo na 80A. Fotovoltaika s příkonem 20kWh. Rozvody odpadů jsou v plastu, svedené do revizní šachty před hotel, dále do městské kanalizace.
Při hotelu je zahrada. Celý objekt by byl vhodný ke zřízení domu pro seniory, a to díky prostředí a lokalitě. Je umístěn v centru města Nový Bor, v blízkosti městského parku a polikliniky. Nový Bor leží v Lužických horách, v krásném prostředí pískovcových skal, nedaleko sloupského jezera.
Další informace poskytne Realitní kancelář.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7909031
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Dvořákova, Nový Bor, okres Česká Lípa
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Ubytování
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 3500 m2
Zastavěná: 1358 m2
Pozemku: 24660 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Dostupnost pozemku: Příměstská doprava, Silnice, Vlak
Rok rekonstrukce: 1998
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Internet: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí