nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 732 m2

Podkrkonošských tkalců, Praha, Řepy, Praha 6

neuvedena

Velká sleva. Akce jen do 30. 11.

Hledáte velkoprostorový rodinný dům, kam se poskládá i skutečně početná rodina? Nebo snad sníte o podnikání přímo z pohodlí domova? Či snad hledáte reprezentativní zázemí pro svou firmu? Pak tedy možná právě pro vás mám v nabídce tuto víceúčelovou vilu v Pražských Řepích. Nemovitost se nachází v lukrativní a žádané lokalitě ve vilové čtvrti.

Samotný dům se skládá ze 3 podlaží: kde v prvním podlaží je k dispozici 9 místností se dvěma koupelnami o podlahové ploše 230 m. Ve druhém podlaží je potom k dispozici rovněž 9 místností a to hned se třemi koupelnami a podlahovou plochou 251 m. Dále je zde členitý suterén o užitné ploše 251 m, kde najdeme jak technické zázemí, prostornou garáž, vlastní prádelnu a saunu včetně ochlazovacího bazénku a další místnosti pro které najdete jistě vhodné využití.
Užitná plocha domu tak v současné době činí 732 m.Celková plocha pozemku činí 1352 m. Z toho zahrada je na tuto lokalitu stále úctyhodných 964 m.
Podle stavebního úřadu je nemovitost možné i rozšířit. Konkrétně přistavět patro a dát možnost vzniku bytového domu. Nemovitost je tak vhodná i pro menší developerský projekt.
V lokalitě najdete veškerou občanskou vybavenost. V pochozí vzdálenosti od domu je dětské hřiště. (park Na Fialce), dále Bikrosclub, dokonce i psí cvičák. Jen o malý kousek dál je rozlehlý Lesopark Řepy, kde lze vyžít dětská hřiště pro Vaše ratolesti, a nebo jen zde využít možnost procházky v přírodě. Nedaleko od nemovitosti je Mohyla Bitvy na Bílé Hoře a nebo vyhlášený park Oboro Hvězda. Pro více informací kontaktujte makléře. Tato nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, která pro Vás rádi vyřídíme zdarma. Ev. číslo: 642158.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7908522
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 642158
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Podkrkonošských tkalců, Praha, Řepy, Praha 6
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 732 m2
Užitná: 732 m2
Zastavěná: 388 m2
Pozemku: 1352 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Terasa: ano
Sklep: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí