nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 542 m2

Vísky, okres Rokycany

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 355 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Předmětem prodeje je rovinatý pozemek obdélníkového tvaru o výměře 542 m2, který je evidovaný v KN jako ostatní plocha, platným územním plánem je určen k zastavění – stavby pro bydlení na pozemcích, které mají společnou hranici s pozemky v zastavěném území, které je tvořeno více než jedním zastavěným stavebním pozemkem. Hlavní funkcí území je bydlení v rodinných domech ((včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím) a obslužná sféra. Dále soukromé užitkové zahrady. Přípustné jsou hospodářské objekty pro domovní hospodářství, jejichž vliv na životní prostředí nepřekročuje hranice pozemku. Dále malé provozovny služeb a občanské i komerční vybavenosti, jejichž vliv na ŽP nepřekročuje hranice pozemku.
Podmíněné využití: bytové domy max. do 2 NP s využitelným podkrovím. Zastavěnost pozemku v zastavěných plochách je max. 30% stavbou hlavní a 20% stavbou doplňkovou včetně dalších zpevněných ploch. Je doporučeno, aby novostavby či přestavby stávajících staveb respektovaly stávající urbanistickou a architektonickou strukturu okolní zástavby.
Pozemek je oplocen, napojen na ČEZ a disponuje vlastní kopanou studnou viz fotodokumentace.
Obec Vísky se nachází ve Plzeňském kraji v okrese Rokycany, vzdálená od obce Mirošov 5 Km, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, sportoviště, služby, lékař, gastro, ubytování, Policie ČR, HZS. Dopravní dostupnost: vlak – Příkosice, BUS v obci, nájezd na D5 – Rokycany 14 Km.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 1 355 000 Kč
ID inzerátu: 7907464
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Vísky, okres Rokycany
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 542 m2