nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 85 m2

Jana Přibíka, Praha, Vysočany, Praha 9

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 980 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize realitní kanceláři, právního servisu a poplatků.

V exkluzívním zastoupení nabízíme moderní třípokojový byt, který se nachází ve 4. patře bytového domu v žádané rezidenční čtvrti v Praze 9. Tato prostorná bytová jednotka nabízí pohodlné a klidné bydlení, garážové stání, sklepní kóji, terasu a výhled do zeleně.
Byt je vkusně navržen s vysoce kvalitními povrchovými úpravami v neutrálních barevách, což vytváří elegantní a moderní atmosféru. Obývací pokoj poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu, má velká okna, která propouštějí přirozené světlo a zvyšují celkový pocit prostornosti. K obývací části přiléhá jídelní prostor, ideální pro pořádání rodinných setkání a večírků. Byt se může pochlubit plně vybavenou moderní kuchyní s vestavěnými prémiovými spotřebiči a dostatkem prostoru na pracovní desce.
Dostatečnou prostorností a světlostí disponují také dvě ložnice (popř. ložnice a dětský pokoj), v chodbě bohatě dimenzované úložné prostory ve vestavných skříních.
Koupelna s WC a další samostatné WC umožní plynulost i během ranních špiček.
Terasa nabízí klidný venkovní prostor, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večer relaxovat s výhledem do parku s říčkou Rokytkou.
Přímo v domě je kryté garážové stání bezprostředně navazující na uzamykatelnou sklepní kóji - nakládání lyží nikdy nebylo tak snadné!
Byt má ideální polohu se snadnou dostupností hlavních dopravních tahů, veřejné dopravy včetně metra “B” a vlakového nádraží Praha - Libeň, nákupních center, škol a školek (v pěším dosahu 2x ZŠ, 7x MŠ), napojení na cyklostezku do Troje a na Císařský ostrov a na druhou stranu do Hloubětína, Hrdlořez a ke Kyjskému rybníku.
Byt vhodný také jako investiční nemovitost.
Nabízíme pomoc s financováním na míru dle Vašich požadavků a možností. Pro další informace a prohlídku kontaktujte makléře. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 10 980 000 Kč
ID inzerátu: 7906689
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 17461
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Jana Přibíka, Praha, Vysočany, Praha 9
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 85 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 4. podlaží
Plyn: ano