nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 200 m2

Lustrárenská, Kamenický Šenov, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Unikátní investiční příležitost v Kamenickém Šenově! Nabízíme stavební pozemky s téměř neomezenými možnostmi!

Máte sen o vlastním domě či chcete stavět více domů nebo bytový dům jako investiční záměr? Tato nabídka je přesně pro vás! Nabízíme k prodeji soubor stavebních pozemků o celkové rozloze 5.190 m² v idylické části Kamenického Šenova. Tato lokalita je známá svou klidnou atmosférou a strategickým umístěním mezi malebnými rodinnými domy a historickými zbytky bývalé továrny na výrobu lustrů Elias Palme.

Tyto pozemky jsou v územním plánu určené pro výstavbu rodinných domů, bytových a dalších staveb. Celková plocha 5.190 m² vám dává neomezené možnosti kreativního využití. Chcete-li vytvořit rodinný ráj, začít stavební projekt, nebo podnikatelský záměr, zde máte možnost realizovat vaše nápady.

Tato nabídka obsahuje již existující budovy s obrovským potenciálem. Představte si krásný dům obklopený zelení, který nyní prochází rekonstrukcí a bude nabízet moderní pohodlí a nadstandardní bydlení. Spolu s tím je dřevěný domek, který již slouží jako dočasné bydlení a jeho podkroví čeká na vaše nápady. Obytný komplex je doplněn stodolou a přístřeškem pro zvířata, dává vám tedy okamžitě využitelný prostor.

Pozemek je ideální pro výstavbu rodinných domů, bytových domů nebo komerčních staveb. Vaše vize mohou být skutečností. S třemi studnami a zázemím je tento pozemek skvělým místem pro zahradnické a chovatelské aktivity. Získáte možnost oddělit část pozemku pro soukromé bydlení nebo podnikatelský projekt. Zelený a udržovaný pozemek s jezírkem a stromy je přírodním rájem uprostřed města.

Nemáte na investice dostatek finančních prostředků? Neztrácejte naději! S našimi finančními partnery pomůžeme zajistit financování, které vám umožní realizovat váš sen o vlastním domě nebo podnikání.

Nejlepší způsob, jak pochopit všechny možnosti, je osobní prohlídka. Přijďte a objevte vše, co tato zajímavá nemovitost může obsahovat. Kontaktujte nás ještě dnes a dejte svým snům konečně křídla! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 900 000 Kč
ID inzerátu: 7906060
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7186
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Lustrárenská, Kamenický Šenov, okres Česká Lípa
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 200 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano