nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 46 m2

Braniborská, Milovice, Mladá, okres Nymburk

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 895 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi družstevního bytu v Milovicích. Tento útulný byt o celkové ploše 46 m2, který zahrnuje podlahovou plochu bytu 41,59 m2, 2 balkóny o ploše 2,64 m2 a sklep o rozloze 2 m2, se nachází ve 4. patře moderního bytového domu bez výtahu.

Co činí tento byt zvlášť atraktivním, jsou nízké měsíční poplatky za bydlení, které jsou již zahrnuty v kompletně zaplacené anuitě. Kvalitní plastová okna, zděné jádro v koupelně, plovoucí podlaha v obývacím pokoji a linoleum v ložnici a na chodbě jsou jen některé z mnoha vylepšení, které tento byt nabízí.

Bytové jednotce přináleží také sklep v suterénu domu a v rámci společných prostor najdete kolárnu, kočárkárnu a sušárnu. Parkování před domem je možné na ulici a nedaleko se nachází i hlídané parkoviště, které poskytuje další pohodlí pro obyvatele.

Milovice je obec s rozvíjející se infrastrukturou a skvělým spojením s veřejnou dopravou (PID). Zde naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně moderní základní a mateřské školy a populárního zábavního parku Mirakulum. Nabízíme vám příležitost bydlet v klidném prostředí s blízkostí lesoparku. V roce 2024 se uvažuje o převodu bytu do osobního vlastnictví. Termín tohoto převodu bude ještě upřesněn v závislosti na rozhodnutí bytového družstva.

Financování tohoto bytu může být řešeno prostřednictvím úvěru zajištěného jinou nemovitostí nebo hotovostním převodem. Pokud máte zájem, rádi vám zašleme stanovy bytového družstva a pomůžeme vám s financováním. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat pro podrobnější informace nebo domluvení prohlídky. Tato jedinečná nabídka nemovitosti v Milovicích by vám neměla uniknout! Třída energetické náročnosti budovy: E - Nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 895 000 Kč
ID inzerátu: 7905011
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7167
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Braniborská, Milovice, Mladá, okres Nymburk
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 46 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano