nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 285 m2

Na Výšinách, Luby, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný na ulici Na Výšinách v části obce Luby, okres Cheb. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož se nachází v bezpečné a klidné lokalitě s rodinnou atmosférou. V blízkosti domu se nachází škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta i obchody, co usnadní život rodičům a zajistí pohodlný přístup k základním službám.

Dům samotný nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. S celkovým počtem 5 a více pokojů se zde rodina s dětmi pohodlně usadí. Díky dvěma podlažím je zajištěno dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Ačkoliv je dům před rekonstrukcí, nabízí velký potenciál pro přizpůsobení podle vlastních představ.

Vybavení domu je částečné, což umožňuje novým majitelům realizovat své vlastní nápady a představy o životě s dětmi. Velká zahrada poskytuje dětem dostatek prostoru pro hrátky a aktivní trávení volného času na čerstvém vzduchu. Kromě toho je zde také herny a dětské pokoje, které jsou připraveny na přijetí malých obyvatel.

Poloha domu je výhodná i z hlediska dopravy. V blízkosti se nachází vlaková, silniční a autobusová doprava, což zajišťuje snadné spojení s okolními městy a obcemi. Telekomunikace jsou také dostupné, jelikož je zde připojení k internetu.

Celková zastavěná plocha domu činí 95m², užitná plocha nabízí velkorysých 285m² a parcela má rozlohu 671m². Odpad je řešen pomocí septiku a jímky, zatímco přívod vody je zajištěn studnou. Elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V a 380 V.

Pokud hledáte bezpečné a rodinné bydlení s veškerým vybavením pro život s dětmi, tento dům je ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 300 000 Kč
ID inzerátu: 7903019
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7078
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Na Výšinách, Luby, okres Cheb
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 285 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano